Topper i Trondheim

Norion Næringsmegling har på få år etablert seg som det ledende meglerhuset i Trondheim. I siste Eiendomsbarometer er selskapet på topp i nesten alle kategorier. 

Hvert år ber NEMEET aktørene i eiendomsbransjen om å rangere selskapene de opplever som dyktigst og er best likt. På denne måten er det bransjen selv som kårer blant sine egne. I Trondheim gjør kjente storheter som E.C. Dahls Eiendom, KLP og Koteng gjør det som vanlig skarpt, men i år er det et meglerhus som klatrer helt til topps. Norion Næringsmegling kaprer nemlig topplasseringen i flere av eiendomsbarometerets kategorier.
– For oss er det spesielt hyggelig å bli anerkjent som den dyktigste eiendomsaktøren i Trondheim, sier daglig leder i Norion, Knut Efskin. 

Blir stolt
Ifølge Eiendomsbarometeret topper de kategoriene ”Godt likt”, ”Dyktighet”, ”Brand Perception” og ”Total Brandscore”. På ”Dyktighet” fikk meglerhuset hele 73 poeng. Konkurrentene DNB Næringsmegling og Eiendomsmegler 1 fikk henholdsvis 65 og 62 poeng. 
I kategorien ”Total Brandscore” fikk Norion en score på 71 poeng, noe som altså holder til en topplassering, sammen med Reitan-eide, E.C. Dahls Eiendom.
– Dette er den eneste rangeringen som finnes av aktørene i bransjen, så det å komme godt ut er selvsagt stas. Men det er også viktig, da det sier noe om hvordan kundene våre og markedet opplever oss, sier Efskin. 
Han forteller at de hele tiden jobber hardt for å være seg tilliten fra markedet verdig. 
– Selv om jeg har vært i eiendomsbransjen i over 30 år, så er det klart jeg blir litt stolt når vi kommer godt ut i denne kåringen, sier Efskin. 

Skal være blant de beste i landet
Også i nasjonal sammenheng gjør meglerhuset det skarpt. Den samlede scoren på 71 poeng plasserer selskapet rett bak Akershus Eiendom som i år fikk 72 poeng.
– Vi jobber over hele landet. Derfor er ambisjonen vår ikke bare å være en god trondheimsmegler, men at vi skal være på nivå med de beste i Oslo. At vi får såpass gode tilbakemeldinger tar vi som en bekreftelse på at vi gjør noe riktig, sier Efskin.


Bildet under viser scoren til Norion når det gjelder dyktighet.  

Tilbake til Nyheter